COMUNICAT OFICIAL AC FC

set. 8, 2020

Degut als darrers i continuats atàcs rebuts cap al nostre club ens veiem obligats a exercir el nostre dret a la defensa.

Lamentem i no entenem que una de les tasques preferents d’un club com el CF CUBELLES, que representa a una gran massa social, sigui dedicar-se a desprestigiar i enfrentar-se amb un club fundat fa unicament 4 mesos, amb la unica intenció de interferir en la tasca de construcció del nostre club.
Fet que fa, que posicionin el nostre projecte, nascut amb tota la il.lusió i dedicació desinteresada d’un ampli grup de persones, en una important i atractiva alternativa esportiva del nostre poble.

Tot aixó ens encoratja encara més a seguir treballant amb tota l’humilitat i dedicació per augmentar i conso- lidar les bases d’aquest ambiciós projecte esportiu.

Li demanen formalment al CF CUBELLES que deixi aquesta operativa que no porta a cap lloc, més que a ge- nerar un ambient de tensió entre els dos clubs i li recomanem que es dediqui als seus socis i a la seva massa social, així com a cuidar dels seus entrenadors i jugadors amb la màxima igualtat possible.

Amb l’intenció d’aclarir els comentaris negatius que s’estan vertint per desprestigiar una feina de moltes hores, molta dedicació desinteresada i molta il.lusio, fem públic aquest comunicat i transmetem la nostra voluntat i compromís de poder tenir una relació cordial, sincera i de no agressió amb el nostre club veí.

Per tot aixó des de l’Athletic Cubelles FC seguirem creant una alternativa real, ferma, transparent i propera per a tota la nostra massa social.

La Junta Directiva AC FC 8 de setembre de 2020