Projecte

Athletic Cubelles FC

 

Aquest projecte neix gràcies a la iniciativa i determinació d’un col·lectiu de pares que prenen com a principi essencial la implementació d’un model esportiu en el qual la pràctica del futbol adquireixi un entorn idíl·lic, inclusiu i igualitari. Un cop escoltades les diferents inquietuds de multitud de pares i mares i després d’analitzar la situació actual de l’única proposta futbolística de Cubelles, ens veiem amb la solvència, il·lusió i força emprenedora necessària, per a desenvolupar un projecte que respecti els principis bàsics de convivència, així com asseguri un entorn únic d’alt valor en el desenvolupament humà i esportiu dels nens i nenes de Cubelles. A aquest efecte, aquesta junta directiva ha analitzat, definit i projectat un pla esportiu sostenible en el curt, mitjà i llarg termini. Així mateix, s’han dissenyat les eines de mesurament necessàries que garanteixin l’aplicació i/o corregeixin l’evolució del projecte en benefici del col·lectiu. La nostra essència es fonamenta en un model de club transversal i plural, on els pares i mares tindran l’oportunitat de suggerir, salvaguardant els nostres principis bàsics, en tot allò que millori la qualitat existencial, assistencial, formativa i humana del club.

 

We believe in your dream

Missió

La nostra missió és executar un model de club sostenible que tingui com a objecte la integració esportiva i humana d’aquells nens i nenes de la zona, així com garantir a llarg termini la sana convivència amb el cercle familiar que els envolta. Tot això nomes serà possible de la mà de professionals d’èxit en la  gestió de projectes d’alt rendiment, que avalaran la implementació d’un projecte esportiu-econòmic just, adequat i transparent en la persecució dels recursos necessaris per a la pràctica d’un futbol qualitatiu i diferencial.

Visió

Tenim la sana ambició d´aconseguir ser un referent nacional en la gestió d’un club-escola de futbol, que cobreixi àmpliament les necessitats formatives de nens i nenes de la zona, aconseguint així que creixin i es desenvolupin en un entorn saludable únic, alhora que practiquen, gaudeixen i competeixen de la practica del futbol.

Valors

  1. Garantir la integració de tots aquells nens/as, independentment de les condicions físiques o tècniques, que vulguin aprendre i créixer en la pràctica del futbol.
  2. Inculcar una vida saludable tant dins com fora de l’àmbit esportiu.
  3. Crear un entorn competitiu secundat per un equip professional i multidisciplinari expert en les diferents àrees de desenvolupament esportiu.
  4. Inculcar una cultura educativa-esportiva on es valori i es premiï el rendiment acadèmic dels nens com a base de creixement cultural.
  5. Fer èmfasi en el joc cooperatiu i en els beneficis que aporta el joc col·lectiu.
  6. Implementar processos i mesuraments orientats a la millora contínua que tinguin com a fi aconseguir l’excel·lència humana, el creixement esportiu i l’eficiència operacional
  7. Fomentar un model esportiu educatiu de joc net i alt respecte a les regles establertes.
  8. Desenvolupar diferents plans formatius associats a l’esport que millorin les capacitats, competències, habilitats i valors dels nostres esportistes.
  9. Potenciar el compromís amb el medi ambient fent i transmetent un ús responsable de tot els recursos naturals i materials.
  10. Promocionar el nostre esport i col·laborar amb altres entitats i associacions relacionades i/o amb aquelles que puguin generar sinergies en benefici dels nostres esportistes.

Patrocinadors

Control+Z